Seçil Gür, sevgilisi Serdar Ortaç'ın doğum gününü kutladı

Birçok başarılı şarkının altına imzasını atmış olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni yaşını kutladı. Seçil Gür, sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla Serdar Ortaç'ın doğum gününü kutladı. Gür'ün romantik paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Seçil Gür, sevgilisi Serdar Ortaç'ın doğum gününü kutladı

Uzun süredir Serdar Ortaç ile aşk yaşayan Seçil Gür, sevgilisinin doğum günün romantik bir pozla paylaştı.

Karların üzerine baş harflerini yazan Seçil Gür, 'İstanbul şahit, seni çok seviyorum iyi ki doğdun sevgilim' notuyla sosyal medya hesabının hikaye bölümünden takipçileri ile paylaştı.

Seçil Gür daha sonra Serdar Ortaç ile olan bir pozunu 'Tek sen ol yanımda. Alıştığım kokunla geçemez sensiz anım. İyi ki doğdun aşkım. Bugün senin doğum günün. İyi ki varsın aşkım...' notuyla paylaştı.

REKLAM AŞKI İDDİALARINA YANIT VERDİ

Reklam ilişkisi iddialarına yanıt veren Seçil Gür, 'İlişkimiz bir yılını doldurdu. Hâlâ bunu konuşanlara hiçbir cevabım yok. Kendimi direkt kapatıyorum, duymazlıktan geliyorum.' derken Serdar Ortaç, 'Reklam yapmak için el ele sahile çıkar, iki zevzek zevzek gülersin. Sonra herkes evine gider. Reklam ilişkisi yaşayan kadın evde yemeğimi yapmaz. 'Aşçı tut kendine' der.' demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın