Şarkıcı Yeliz aslen nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne?

70 ve 80'li yıllara damgasını vuran Yeliz, Armağan Çağlayan'ın YouTube programı 'Dur Bi Dinle'ye konuk oldu. Yeliz, evliliğini ve Özcan Deniz ile yaşadığı büyük aşkı anlattı. Hilmi Topaloğlu yüzünden ayrıldığını açıklayan Yeliz, o dönemde çok acı çektiğini söyledi. Açıklamaları ile gündeme gelen Şarkıcı Yeliz hakkında araştırmalar hız kazandı. Şarkıcı Yeliz kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Yeliz aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Şarkıcı Yeliz aslen nereli, kaç yaşında" Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne"

Bir dönemin popüler isimlerden Yeliz, Armağan Çağlayan'ın YouTube programı 'Dur Bi Dinle'ye konuk oldu. Şaşırtan açıklamaları ile gündeme gelen Şarkıcı Yeliz hakkında araştırmalar hız kazandı. Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkıcı Yeliz aslen nereli, kaç yaşında? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Fatma Yeliz Eker veya kısaca Yeliz, 12 Aralık 1957 tarihinde dünyaya geldi. İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

ŞARKICI YELİZ KİMDİR, GERÇEK İSMİ NE?

Fatma Yeliz Eker veya kısaca Yeliz, 12 Aralık 1957 tarihinde dünyaya geldi. İtalyan Lisesi'nden arkadaşı Nilüfer'in desteği ile müzik hayatına başladı. 1975 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali'nde ikinci olan Yeliz, yarışmadan sonra yayınlanan 45'likleri ile Türk pop müziğinin en sevilen seslerinden biri oldu.

Bir tarafında "Bu Ne Dünya" diğer tarafında "Yalan" isimli şarkıların yer aldığı 45'liği dönemin en çok satan plağı oldu. 1983 yılında evlendiğim zaman müziğe 7 yıl ara verdi.

1978'den 1988'e kadar arabesk ve fantezi müzik dalında çalışmalar yapan ve pop müziğe döndüğü 1992 albümü "Haklıydın" sonrasında müzik hayatına bir süre ara veren Yeliz, 2007 yılında "Haykırdım Sessizce" isimli albümü ile müziğe geri döndü.

  • Şarkıcı Yeliz kimdir
  • Şarkıcı Yeliz gerçek ismi ne
  • Şarkıcı Yeliz evli mi
  • Şarkıcı Yeliz kaç yaşında
  • Şarkıcı Yeliz nereli
  • özcan deniz
  • Şarkıcı Yeliz özcan deniz
Tüm Magazin haberleri için tıklayın