Sadakatsiz'in Mert'i Eren Vurdem hakkında şaşırtan gerçek! Meğer oyuncunun ne çok bilinmeyen yönü varmış...

Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi oyuncusu Eren Vurdem canlandırdığı karakter nedeniyle sosyal medyada adından söz ettirmeyi başarıyor. Kuruluş Osman dizisinde oynayan ve daha sonra Sadakatsiz dizisine transfer olan Vurdem, özel hayatında hiç bilinmeyen yönleriyle takipçilerini ve sevenlerini şaşırttı.

Sadakatsiz'in Mert'i Eren Vurdem hakkında şaşırtan gerçek! Meğer oyuncunun ne çok bilinmeyen yönü varmış...

Sadakatsiz dizisinin Mert’i Eren Vurdem’ın hiç bilinmeyen yönleri ortaya çıktı. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Mert karakteriyle sosyal medyanın dilinden kurtulamayan Eren Vurdem oyunculuğunun adeta zirvesine çıktı. Eşi ile problemli olan ve aldatan bir karakteri canlandıran Vurdem, dizi harici özel hayatındaki bilinmeyen taraflarıyla gündeme geldi.

LİSANSLI BOKSÖR!

Oyuncu Eren Vurdem’in lisanslı bir boksör olduğu, ayrıca Wing-Chun ve Krav Maga bildiği ortaya çıktı. Okçuluk ve atıcılıkla da ilgilenen Vurdem, oyunculuk yaparken de bunların yararını görmüş. Müzikle de yakından ilgilenen Vurdem, “Söz” dizisi için “İmkansız” şarkısını besteledi ve yazdı. YouTube’da da katkı sunduğu çok sayıda şarkısı bulunuyor.

Eren Vurdem, özel hayatı konusunda oldukça gizli davranmaya özen gösteriyor. Ama aşk hayatında canlandırdığı karakterlerin hiçbirine benzemediğini söylüyor. Ünlü oyuncu, sinirli biri olmadığını ve karşısındakini dinlemeye özen gösterdiğini söylüyor. Ayrıca “Kendi arızalarımı çözmeden başkalarına laf söylemem” diyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın