Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den samimi açıklama: Öyle listelerim yok

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren güzel oyuncu Cansu Dere, bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Cansu Dere, 'Bugünkü Cansu'nun kalbini fethedecek erkeğin en önemli 3 özelliği ne olurdu?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere'den samimi açıklama: Öyle listelerim yok

Şimdilerde Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Asya karakterine hayat veren güzel oyuncu Cansu Dere, Elle dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Cansu Dere, "Bugünkü Cansu'nun kalbini fethedecek erkeğin en önemli 3 özelliği ne olurdu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"LİSTELERİM YOK"

"Benim öyle 'Aradığım üç özellik', 'En önemli beş kural' gibi listelerim pek olmaz. Kişiye bağlı. Hissettirdiklerine, birlikte geçirdiğim zamana. Hoşlanmadığım şeyleri net bilirim ama..."

Şöhretin kendisini değiştirmediğini de ifade eden Dere, "Tanınmışlık bende farklı kimlikler yaratmadı. Kameralar önünde bir ben, evde arkadaşlarla ayrı bir ben yok yani." dedi.

"Bu kadar tanınıyor olmak sizin gibi şöhretin popülerlik yönüyle de pek ilgilenmeyen biri için özgürlük açısından rahatsızlık verici mi?" sorusuna "Zorlandığım zamanlar oluyor, doğru ama genellikle tanınmaktan ya da popülerlikten ötürü değil. Aslında her şey karşılaştığım tavırla alakalı. Beni asıl rahatsız eden kabalık, hadsizlik ve talepkârlık oluyor. Saygısızlık beni sinirlendirir." cevabını verdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın