Sadakatsiz sezon finali fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

Sadakatsiz sezon finali fragmanı büyük yankı uyandırdı. Dizi hayranlarını heyecanlandıran fragmanların ilkinde Asya ve Volkan'ın mutlu telefon konuşması ve Derin'in hastaneye gelişi ve yaşananlar gösteriliyor. İkinci fragmanda ise Derin ve Volkan'ın nasıl tanıştığı, Derin'in Asya'yı öğrendiği sahneler gösteriliyor. Peki, Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

Sadakatsiz sezon finali fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz sezon finali ne zaman"

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz sezon finali yapıyor. Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan) ve Melis Sezen'in (Derin) başrolde oynadığı Sadakatsiz 31. yeni bölümü sonrasında ekrana ara verecek. Sadakatsiz sezon finali fragmanı yayınlandı. Sezon finali fragmanı ise kafaları karıştırdı. Peki, Sadakatsiz sezon finali ne zaman?

SADAKATSİZ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Sadakatsiz sezon finali, 2 Haziran Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Geçmişiyle kendini yargılayan Derin, Volkan'la tanıştıkları ilk günü hatırlıyor ve Asya gerçeğiyle ilk kez karşı karşıya kalıyor!

SADAKATSİZ FRAGMANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ 30. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asya Günalan'ın gelişi, Asya'nın geçmişinde yüzleşmesi kolay olmayan bir sayfayı aralamıştır. Asya'ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan ondan uzak dururken, Asya da kendi adına yeni kararlar alma arifesindedir.

Ali'nin doğum günü, geçmişle gelecek arasında beklenmedik bir köprü kurarken, herkesi bir araya getiren partideki hangi sürpriz gelişme o günü unutulmaz kılacaktır?

Asya, geçmişte kendi anne ve babasının hataları yüzünden hala çektiği sıkıntıları Volkan ile paylaşıyor. Bu durumları Ali'nin de yaşamasını istemediğini ve bu yüzden anne babalık konusunda daha sağlıklı davranmaları gerektiğini söylüyor!

Derin, tehlikeli hamleler yapmaya devam ediyor. Asya Günalan'ın odasına giren Derin, onun çantasındaki mektupları ele geçiriyor.Volkan'ı kaybetme korkusuyla yapmadığı şey kalmayan Derin, yine hedefine Asya'yı alıyor. Bu defa da Ali'nin doğum gününe gelerek eski anıları Asya'nın gözüne sokmaya başlıyor ancak bu defa haddini aşıyor!

  • Sadakatsiz sezon finali
  • Sadakatsiz sezon finali ne zaman
  • Sadakatsiz sezon finalinde ne olacak
  • Sadakatsiz sezon finali tarihi
  • Sadakatsiz
  • Sadakatsiz finali
  • Sadakatsiz 31. bölüm
Tüm Magazin haberleri için tıklayın