Sadakatsiz Leyla (Aslı Orcan) kimdir? Sadakatsiz Leyla Aras'ın eşi mi, nişanlısı mı, nesi oluyor?

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'e yeni dahil olan Leyla karakteri merak konusu oldu. BBC'nin Bafta Ödüllü dizisi 'Doctor Foster'dan uyarlanan Sadakatsiz'de Asya ve Aras mutluluğu Leyla karakteri nedeni ile gölgelenmeye başlıyor. İzleyiciler 'Sadakatsiz Leyla kimdir? Sadakatsiz Leyla Aras'ın eşi mi, nesi oluyor?' sorularının yanıtını araştırıyor.

Sadakatsiz Leyla (Aslı Orcan) kimdir" Sadakatsiz Leyla Aras'ın eşi mi, nişanlısı mı, nesi oluyor"

Kanal D'nin başarılı dizisi Sadakatsiz, çarşamba akşamı 37. bölümü ile ekrana geldi. Tansiyonun yüksek olduğu dizinin yeni bölümünde tam Aras geçmişine dair ipuçlarını hatırlamaya başlamışken, geçmişi onu bulacak ve herkes için Tekirdağ'da yepyeni bir sayfa açılacak. Londra'da yaşadığı ortaya çıkan Aras'ın Leyla karakteri ile ne bağlantısı olduğu merak ediliyor. Peki, Sadakatsiz Leyla kimdir? Sadakatsiz Leyla Aras'ın eşi mi, nesi oluyor?

SADAKATSİZ LEYLA KİMDİR?

Sadakatsiz'de Leyla karakterinin Aras'ın nişanlısı ya da eşi olabileceği veya Aras'ı takıntılı hale getiren arkadaşı olduğu tahmin ediliyor. Sadakatsiz Leyla karakterinin önümüzdeki hafta ortaya çıkması bekleniyor.

LEYLA, TEKİRDAĞ'A GELİYOR

Dizinin yayınlanan son sahnesinde Aras, Asya ile romantik bir yemek yerken duyduğu şarkı ile Leyla'yı hatırladı. Bu arada gittikleri otele giriş yapan Leyla ve Volkan da yan yana asansör bekledi.

O sırada asansörden inan Asya ile Aras'ın onları görüp görmediği ise henüz belli değil. Leyla'nın Tekirdağ'a gelişi ile neler yaşanacağı merak ediliyor.

ASLI ORCAN KİMDİR?

Aslı Orcan (d. 27 Mayıs 1980), Aydın doğumlu Türk oyuncudur.

27 Mayıs 1980 doğumlu olan oyuncu 1998-2003 Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı – Türk Halk Oyunları Bölümü mezunudur. "Magic you ney lames of passion" grubunda profesyonel dansçılık yapmıştır. Ekol Drama Okulu Sinema TV Oyunculuğu Bölümünde bulunmuş Ayla Algan'dan kamera oyunculuğu dersi ve diyalog dersi almıştır. Daha sonra Medcezir adlı dizide Deniz karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Sır Kapısı / Sırlar Dünyası (2002)

Hekimoğlu (2003)

Burçak Tarlası (2004)

Çapkın (2005)

Sensiz Olmuyor (2005)

Kaybolan Yıllar (2006) - Yasemin

İki Yabancı (2007) - Rana

Yemin (2007-2008) - Yeşim

Ateş ve Barut (2008) - Yonca

Cam Kırıkları (2009) - Emel

Aile Saadeti (2009) - Marika

Karadayı (2012 - 2013) - Serra Aşık

Kurt Seyit ve Şura (dizi) (2014) - Barones Lola

Medcezir (2014-2015) - Deniz

Bana Sevmeyi Anlat (2016) - Berna

Kara Yazı (2017) - Elif

Kahraman Babam (2021) - Ayşe

Tüm Magazin haberleri için tıklayın