Ozan Tufan ile evlenen Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat aslen nereli ve kaç yaşında?

A Milli Futbol Takımında gösterdiği performansa son dönemde adından sıkça söz ettiren Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan ile Rojin Haspolat evlendi. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikah törenine Tufan ve Haspolat çiftinin nikahına sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Peki, Ozan Tufan ile evlenen Rojin Haspolat kimdir, nereli?

Ozan Tufan ile evlenen Rojin Haspolat kimdir" Rojin Haspolat aslen nereli ve kaç yaşında"

Fenerbahçe'nin sevilen futbolcusu Ozan Tufan sevgilisi Rojin Haspolat ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz ay nişanlanan çift ilişkilerini evlilikle tamamladı. Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yaptı. Peki, Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat aslen nereli ve kaç yaşında?

ROJİN HASPOLAT KİMDİR, NERELİ?

Rojin Haspolat 14 Eylül 1998 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi'nden mezun olan Rojin Haspolat daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü'nü bitirdi. Ozan Tufan'la 2 yıldır birliktelik yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor.

Yaklaşık 2 senedir birliktelik yaşadıktan sonra, 28 Eylül 2020'de nişanlanan Ozan Tufan ve Rojin Haspolat çiftinin nişan kurdelesini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kesti. Törende sportif direktör Emre Belözoğlu da yer aldı. Ozan Tufan, menajeri Mirsad Türkcan ile Rojin Haspolat'ın önerisiyle evini Acarkent'ten Zekeriyaköy'e taşımıştı.

'Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği'nde 7 ay boyunca çalışmalarada bulundu. Bebekler ve Çocuklar İçin Uluslararası Sanat Festivali'nde (Atta Festival) direktör yardımcılığı yaptı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Çınar Kılıçkaya köyü ortaokulu kapsamında yardımda bulunan Rojin Haspolat, Van Bahçesaray Güneyyamaç Şehit Uzman Çavuş Faik Balcı İlkokulu'nda yardıma muhtaç çocuklar için çalışmalarda bulundu.

  • rojin haspolat
  • rojin haspolat kimdir
  • rojin haspolat kaç yaşında
  • rojin haspolat nereli
  • ozan tufan
Tüm Magazin haberleri için tıklayın