Zeynep Beşerler reklam iddiasında bulunan takipçisine sert çıktı

Türkiye'de devam eden orman yangınları ile müdahale devam ederken ünlü isimlerden de destek gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu Zeynep Beşerler, Bodrum Mazı'nın Armutçuk köyündeki hayvanlar için bir kamyon dolusu saman yolladı. Bir sosyal medya kullanıcısının 'Her şeyi gördüm, bir tır samanın önünde poz vereni görmedim. Saman kraliçesi sosyetemsi canlı' yorumunu gören Beşerler, Twitter'dan tepki gösterdi.

Zeynep Beşerler reklam iddiasında bulunan takipçisine sert çıktı

Türkiye'de devam eden orman yangınları nedeniyle zor günler yaşanırken bazı ünlü isimler söndürme çalışmalarına katıldı bazı isimler de yardım kampanyaları düzenledi. Zeynep Beşerler de yardım toplayan isimlerden oldu.

Beşerler, yangından etkilenen Bodrum Mazı'nın Armutçuk köyündeki hayvanlar için bir kamyon dolusu saman yolladığı anları Twitter hesabından paylaştı. Beşerler, paylaşımına; "Emeği geçen, destek olan herkese tekrar çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız" notunu düştü.

Beşerler'in paylaşımının ardından bir sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncunun reklam yaptığını iddia ederek "Her şeyi gördüm, bir tır samanın önünde poz vereni görmedim. Saman kraliçesi sosyetemsi canlı" yorumunu yazdı.

Gelen yorum karşısında sinirlenen Zeynep Beşerler, "Sen ruhu kirlenmiş bir varlıksın. Gerçekten kötüsün" yanıtını vererek takipçisini engelledi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın