Rasim Öztekin'in ölüm haberini alan arkadaşları hastaneye akın etti! Rol arkadaşı Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu

Usta oyuncu Rasim Öztekin, kalp krizi geçirmesinin ardından kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı Siyami Ersek hastanesinde hayatını kaybetti. Rasim Öztekin'in Seksenler dizisindeki rol arkadaşları hastaneye akın ederken Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu.

Rasim Öztekin'in ölüm haberini alan arkadaşları hastaneye akın etti! Rol arkadaşı Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu

DHA

Siyami Ersek hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören dizi, sinema ve tiyatronun usta ismi Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesinin ardından Seksenler dizisindeki rol arkadaşları hastaneye geldi.

Hastane önünde bekleyen basın mensuplarına açıklama yapan oyuncular Hacı Ali Konuk ile Deniz Oral, "Bizim ağabeyimizdi. Kalpte sorunu vardı ama çok umutluyduk. Durumu iyiydi ama iki kere de kalbi durmuş geldiğinde.

Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yer aslında. Çok keyifli günlerimiz geçti sette. Baba diyorduk, 10 yılımız geçti beraber. Bir ustamızı kaybettik. Herkesin başı sağ olsun. Setteyken hiç bir şeyi yoktu. Yaşamı, gezmeyi çok seviyordu. Onu çok seviyorduk, sevmeye de devam edeceğiz." dediler.

BEGÜM ÖNER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Rasim Öztekin'in ölüm haberini aldıktan sonra eşi Ceyhun Fersoy ile hastaneye gelen Begüm Öner gözyaşlarına boğuldu. Güzel oyuncu Begüm Öner, gazetecilere "Tek kelime edecek halimiz yok. Başımız sağ olsun" demekle yetindi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın