Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

Birçok başarılı dizi, film ve tiyatro projesinde rol almış olan usta oyuncu Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. Sevenlerini korkutan Rasim Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in sevenlerini korkutan haber geldi. Öğle saatlerinde fenalaşarak kalp krizi geçiren Rasim Öztekin'in kalbi durdu. Yapılan ilk müdahalenin ardından kalbi yeniden çalıştırılarak hayata döndürülen Öztekin, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Kalbine pil takılan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

14 yıl önce kalp yetersizliği tanısı konan Öztekin, şunları söylemişti:

Yaşamdan hiçbir şekilde kopmamak, sıkı sıkıya sarılmak gerekiyor. Evet zaman zaman ataklar olabiliyor, havanın durumuna göre bile nefesin bozulabiliyor. Özellikle kış aylarında hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorluk çekebiliyorsun ama hemen kendini bırakmamak, tam tersi esas bu sıralarda yaşama daha da sıkı sarılmak lazım.

Mesela hastanedeyken hiçbir zaman 'Buradan çıkamayacağım' korkusu duymadım. Hastanede hasta olarak değil de, sanki dinlenmeye otele gitmişim gibi hissettim ve kendimi en sevdiğim yer olan Ayvalık Cunda adasında hayal ettim. 'Buradan çıkıp, oraya gideriz, orada şunu yaparız' gibi şeyler vardı aklımda hep.

Ben 44 yaşında bu hastalığa yakalandım. Çok erkendi baktığınız zaman. Tabii o yaşlarda yapabileceğim şeylerden maalesef erken koptum. Mesela eskiden arkadaşlarla toplanır, halı sahada maç yapardık. Kalp yetersizliği sonrasında halı saha maçlarında oynayamadım. Ben yapamadıklarımı bir kenara atıp, yapabildiklerimden veya yapabileceklerimden keyif almaya başladım'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın