Rapçi Travis Scott'a pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma açıldı

Ünlü reality show yıldızı Kylie Jenner ile yaşadığı aşk ve şarkılarıyla gündeme gelen 28 yaşındaki ünlü rapçi Travis Scott'a ‘koronavirüs kurallarını ihlal' ettiği gerekçesi ile soruşturma açıldı.

Rapçi Travis Scott'a pandemi kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma açıldı

28 yaşındaki dünyaca ünlü rapçi Travis Scott geçtiğimiz günlerde Los Angeles'da hayranları ile bir buluşma gerçekleştirdi. Instagram ve Twitter hesaplarından konumunu paylaşan ve gelen herkese imza dağıtacağını açıklayan ünlü rapçi, yoğun kalabalık oluşmasına sebep oldu.

ABD basınından TMZ'nin haberine göre, binlerce hayranın katıldığı buluşma da yaşanılan izdiham yüzünden, 'koronavirüs kurallarını ihlal ettiği' gerekçesi ile Scott'a soruşturma açıldı.

Ünlü rapçi Scott ile fotoğraf çekilmek için Los Angeles sokaklarında büyük kalabalık yaratan hayranlar, Travis Scott'ın imzasını alabilmek için izdiham yarattı.

Yaşanan kontrolsüz olay yüzünden harekete geçen Los Angeles yetkilileri, pandemi kurallarını ihlal ettiği ve izinsiz etkinlik düzenlediği için olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Yoğun ilgi yüzünden hayranlarının arasında kalan ünlü rapçi'yi güvenlik güçleri araya girerek kalabalıktan uzaklaştırdılar.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın