Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç açıklamasıyla şaşkına çevirdi: 4 kıyafetle 3 ay geçirdim!

Diriliş Ertuğrul'daki Halime Sultan rolüyle hafızalara kazınan, şimdilerde ‘Ramo' dizisinde rol alan oyuncu Esra Bilgiç, bir elbiseyi sırf moda olduğu için giymediğini açıkladı.

Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç açıklamasıyla şaşkına çevirdi: 4 kıyafetle 3 ay geçirdim!

Bir şeyi moda olduğu için değil sevdiği için aldığını söyleyen Esra Bilgiç, "Tüketime dair düşüncelerim gün geçtikçe değişiyor. Pandemi döneminde Ankara’da ailemin yanındaydım. 3-4 parça kıyafetle 3 ay geçirdim. Artık ihtiyacım olan kadarına sahip olmayı deniyorum" diyerek yeni hayat anlayışından da bahsetti.

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Esra Bilgiç, önce Hacettepe Üniversitesi’nde Arkeoloji okudu, sonrasında Bilkent’in Uluslarası İlişkiler Bölümüne başladı. Oyunculuk kariyerindeki ilk rolü TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Osman Soykut, Hülya Darcan, Hande Subaşı gibi isimlerin yer aldığı Diriliş: Ertuğrul dizisidir.

Burada Ertuğrul Gazi’nin eşi Halime Hatun karekterine hayat vermiştir. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın üstlendiği, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı Bir Umut Yeter adlı dizide Derya rolünü canlandıran Esra Bilgiç, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile evlidir. 26 yaşındaki Bilgiç, 1.77 metre boyunda, 50 kilo ve Terazi burcudur.

Esra Bilgiç’in rol aldığı diziler:

Bir Umut Yeter (Derya) – 2018

Diriliş Ertuğrul (Halime Hatun) – 2017

Ramo (Sibel) - 2020

Tüm Magazin haberleri için tıklayın