Ramo 2.sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo yeni sezonu için geri sayım başladı

Ekranların sevilen dizisi Ramo Show Tv ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. Yeni tip koronavirüs salgınından dolayı erken sezon finaline yapan Ramo, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Yiğit Özşener gibi isimler Ramo dizisinde yer alıyor.

Ramo 2.sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Ramo yeni sezonu için geri sayım başladı

Büyük bir izleyici kitlesi oluşturan Rama yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dram ve aksiyon türünde ekranlara gelen Ramo, dünyayı tesir altına alan yeni tip kovid-19 salgını nedeniyle erken sezon finali yapmak zorunda kalmıştı. Gerçek bir karakterden esinlenerek oluşturulan Ramo’yu Murat Yıldırım canlandırmaktadır.

RAMO YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Ramo’nun Eylül ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Yayınlanan ilk tanıtımda Sibel’in arkasından “Neden?” diye bağıran Ramo’nun zor bir durumda kaldığı anlaşılıyor. Küllerinden yeniden doğmak için büyük bir savaşa giren Ramo en zirvedeki isimle mücadele etmeye hazırlanıyor.


RAMO SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Ramo 11. Bölümünde; Ramo ve Sibel’in aşkları yıllar sonra intikamı yenmiştir. İki aşık aynı evde yaşamaya başlar. Ancak mutluluk onların düşündüğü kadar yakın değildir. En büyük düşmanları yine ortaya çıkmış, ikilinin geleceğini mahvetmeye hazırlanmaktadır.

Polise sığınan Alpay komisyonla ilgili tüm bilgileri anlatmaya karar vermiştir. Ancak Süleyman buna müsaade etmeyecektir. İçeriye gönderdiği avukatıyla Alpay’a reddedemeyeceği bir teklif sunar. Ramo ise Süleyman’ın her adımını önceden haber aldığını anlamıştır.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın