Petek Dinçöz mazi oldu! Serkan Kodaloğlu şarkıcı Maya el ele paylaşım yaptı

Petek Dinçöz ile olan 8 yıllık evliliğini 15 Mart'ta noktalayan iş insanı Serkan Kodaloğlu, hızlı çıktı. Petek Dinçöz'ü çabuk unutan Serkan Kodaloğlu, şarkıcı Maya ile el ele paylaşımda bulundu. İş insanı, Maya ile aşkını ilan etmiş oldu.

Petek Dinçöz mazi oldu! Serkan Kodaloğlu şarkıcı Maya el ele paylaşım yaptı

İş insanı Serkan Kodaloğlu ve şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturdu. Ancak Serkan Kodaloğlu ile Petek Dinçöz cephesinden kötü haber geldi. Ünlü çift, 15 Mart'ta 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Dinçöz, oğlunun velayetini almasının ardından Miami'ye taşındı. Kodaloğlu da özel hayatı ile magazin basınında yer almaya başladı.

IMAN CASABLANCA İLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Boşanmadan kısa bir süre sonra iş insanı, Faslı model ve oyuncu Iman Casablanca ile geçtiğimiz günlerde Tarabya'da bir mekanda baş başa yemek yerken görüntülenmişti. Ancak ikili ilişkileri hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

ŞARKICI MAYA İLE AŞKINI İLAN ETTİ

Kodaloğlu şimdi de genç şarkıcı Maya ile görüntülendi. Şarkıcı Maya, sosyal medya hesabından yaptığı Kodaloğlu ile el ele olan bir videosunu paylaştı. Çift, ilişkilerini bu paylaşım ile ilan etmiş oldu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın