Pelin Öztekin duyurdu... Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin için kan ihtiyacı kalmadı

Geçtiğimiz gün kalp krizi geçirerek sevenlerini korkutan Rasim Öztekin hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Usta isim Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kan arandığını duyurmuştu. Öztekin, babasının sağlık durumu hakkında son bilgileri verdi. Öztekin, 'Şu an için kana ihtiyaç kalmadı. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Dualarınız babamla olsun' ifadelerini kullandı.

Pelin Öztekin duyurdu... Kalp krizi geçiren Rasim Öztekin için kan ihtiyacı kalmadı

Arkadaşları ile mesajlaşırken aniden rahatsızlanan ve kalp krizi geçirdiği öğrenilen Rasim Öztekin, herkesi korkuttu. Usta sanatçı Siyami Ersek hastanesine apar topar kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babasına kan arandığını şu sözlerle duyurdu: 'Babam Rasim Öztekin için 0 RH(-) kana ihtiyaç vardır. Acil bir durumda Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi'ne gelebilecek kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim'

Pelin Öztekin yaptığı diğer paylaşımında kan bağışçılarının 72 saat içinde alkol almamış ve erkek olması gerektiğini belirtti.

PELİN ÖZTEKİN'DEN YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Kan ihtiyacının kalmadığını yaptığı bir paylaşımla duyuran Pelin Öztekin şu ifadeleri kullandı:

'Şu an için kana ihtiyaç kalmadı. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Dualarınız babamla olsun'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın