Oğlu için şehre geri dönen Sedef Avcı'dan ayrılık iddilarına yanıt

Şehir hayatından kaçarak Muğla'da bir köye yerleşen oyuncu Sedef Avcı, oğlu Can'ın eğitimi için İstanbul'a geri dönüş yaptı. Avcı, eşi Kıvanç Kasabalı ile boşanacakları iddialarına da yanıt verdi.

Oğlu için şehre geri dönen Sedef Avcı'dan ayrılık iddilarına yanıt

Özlem Tekin ve Aslıhan Gürbüz gibi ünlü isimlerden sonra Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti de köy hayatına geçti. Muğla'nın Yeşilpınar Köyü'nde doğayla iç içe bir yaşam süren çiftten Sedef Avcı, Nişantaşı City's de görüntülendi.

Aylar sonra İstanbul'da olduğu için zorluk çektiğini ve oğulları Can'ın eğitimi için İstanbul'a dönüş yapmak zorunda kaldıklarını dile getiren oyuncu, "Muğla'da bir köyden ev aldık. Sakin köy hayatımız var. Hiç zorluk çekmedik. Buraya gelince zorlandık. Yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum. Can'ın okulundan dolayı geldim. Bundan sonra sürekli Muğla'ya gidip geleceğim' dedi. 'El Kızı' adlı yeni bir diziye başlayan Avcı, ilerleyen zamanlarda köy hayatında işi büyütüp tarım yapmayı düşündüklerini ifade etti.

Köy hayatına kısa sürede alışan Sedef Avcı, buraya döndüğünde yaşadığı sıkıntıyı "Orada değil ama burada zorluk çekiyorum. İstanbul'a yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum" sözleriyle anlattı.

Boşanacakları yönündeki iddialara da yanıt veren Avcı, "Hiç haberim yok bu haberlerden. Tabii ki öyle bir şey yok. Kıvanç sürekli çalışıyor ve bazen yanımızda olamıyor. Herhalde pandemide yapacak haber kalmadı diye böyle şeyler çıkıyor" açıklamasında bulundu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın