Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin aşk dolu paylaşımları hayranlarını mest etti

Yemin dizisi ile ünlenen Özge Yağız ve Gökberk Demirci yeni paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Mutlu birlikteliklerini sosyal medyadan sevenlerine sundukları fotoğraflarıyla gözler önüne seren ünlü çift, aşk dolu pozlarıyla hayranlarından büyük ilgi gördü.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin aşk dolu paylaşımları hayranlarını mest etti

Kanal 7'nin sevilen dizisinde Reyhan ve Emir olarak iki aşığı canlandıran Özge Yağız ve Gökberk Demirci dizi aşkını gerçek hayata taşıyarak hayranlarına büyük bir sürpriz yapmıştı. Mutlu birlikteliklerini evlilik haberi ile taçlandıran ünlü oyuncular, şimdilerde bunun hazırlığı içerisinde...

En son final yapan Sol Yanım dizisinde Serra'yı canlandıran Özge Yağız ve Yemin dizisinde ekranlarda yer alan 41 yaşındaki oyuncu Gökberk Demirci yeni paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti. İlişkileri tam gaz devam eden oyuncu çiftin ortak bir sinema projesinde yer alacakları iddiaları hayranlarında heyecan uyandırdı.

Özge Yağız, Gökberk Demirci ile birlikte yer aldıkları bir karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Gökberk Demirci ise kendi Instagram story'sinden sevgilisinden gelen paylaşıma sonsuzluk işareti koyarak yanıt verdi. Oyuncu çiftin aşk dolu pozuna hayranları büyük ilgi gösterdi.

Öte yandan, Özge Yağız ve Gökberk Demirci, aynı filmde rol alacakları iddiaları ve de yaz planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

23 yaşındaki güzel oyuncu, "Eğer Gökberk'in de iş durumu müsait olursa yaz ayını tatil yaparak geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Özge Yağız, "Yaz işi yapmak istemiyorum. Kışa bir proje düşünüyorum" dedi.

Cem Adrian'ın acı günü! Ünlü müzisyen babasını kaybetti

Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla göz doldurdu!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın