Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a verdiği araç davalık oldu! 2 yıl hapsi isteniyor

Özcan Deniz'in kardeşine ait olan araç kiralama şirketinden bir aracı eski eşi Feyza Aktan'a boşanma protokolü üzerinden hediye etmesi davalık oldu. Eski kaynıyla mahkemelik olan Feyza Aktan'ın 2 yıla kadar hapsi istendi.

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a verdiği araç davalık oldu! 2 yıl hapsi isteniyor

Özcan deniz ve eski eşi Feyza Aktan, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2019 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı. Feyza Aktan evli oldukları dönemde Özcan Deniz'in kardeşi Ercan Deniz'İn sahibi olduğu DNZ adlı araç kiralama şirketine ait bir aracı kullanmaya başlamıştı. DNZ filo yetkilileri, Aktan'ın kullanımında olan bu aracın iadesi için noter aracılığıyla ihtarname çekti ve aracın iadesini talep etti.

Sabah'ta yer alan habere göre; karşı ihtarname gönderen Aktan, aracın tüm giderlerinin Özcan Deniz tarafından karşılanması gerektiğini öne sürüp Deniz'in şirketin yetkilisi olduğunu belirtti ve bu şirket aracılığıyla ile söz konusu aracın kendisinin kullanımına tahsis edildiğini iddia etti. Protokol sonrası İstanbul Aile Mahkemesi tarafından kendisine tahsis edildiğini söyleyen Aktan, aracı teslim etmeyeceğini beyan etti.

DNZ şirket yetkilileri olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusuna bulundu. İhbar üzerine savcılıkça olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İfade veren Aktan, aracın eski eşi tarafından kendisine hediye edildiğini söyleyip bu durumun boşanma protokolünde açıkça belirtildiğini söyledi.

FEYZA AKTAN'IN 2 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık, Feyza Aktan'ın DNZ firmasına ait olan aracı şirketin ihtarnamesine rağmen kullanmaya devam ettiği gerekçesiyle dava açtı.

Dava iddianamesinde; Deniz'in kendisine ait olmayan bir aracı protokolde tahsis etmiş olmasının hayatın olağan akışına aykırı bir durum olduğu belirtildi. Feyza Aktan, güveni kötüye kullanma suçundan 2 yıla kadar hapsi istemiyle yargılanacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın