Oryantal Didem dans ederken gözlerini kaçıran Bülent Serttaş'a Hadise'den olay yaratacak çıkış!

İbo Show'a konuk olan oryantal Didem'in dans ettiği anlarda kafasını başka yöne çeviren Bülent Serttaş, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Ünlü şarkıcı Hadise, Bülent Serttaş'ın bakışlarını kaçırmasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Ünlü popçu, 'Dans alkışlanır. Dans sanattır' ifadelerini kullandı.

Oryantal Didem dans ederken gözlerini kaçıran Bülent Serttaş'a Hadise'den olay yaratacak çıkış!

İbrahim Tatlıses'in 9 yıl aradan sonra muhteşem programı İbo Show ile ekranlara dönmesi sıcaklığını korurken her hafta konuk olan isimlerle konuşulmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü ismi programında konuk eden İbo Show'a Bülent Serttaş, Didem Kınalı, Muazzez Ersoy ve Ali Sunal katıldı.

Oryantal Didem'in dans performansı sergilediği anlarda Bülent Serttaş kafasını başka yöne çevirdi. Dikkatli izleyicilerin fark ettiği o anlar ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Bütün bir hafta sonu konuşulan Bülent Serttaş'a bir gönderme Hadise'den geldi.

Hadise, bakışlarını kaçıran Bülent Serttaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, 'Dans alkışlanır. Dans sanattır' diyerek tepkisini gösterdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın