Orkun Işıtmak, Enes Batur küslüğünü ilk kez anlattı... Meğer formatını çalmış

Ünlü sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, Youtube kanalında yayınlanan yeni formatı 'Göm Bakalım'ın videosunu yayınladı. Oyun esnasında Enes Batur'la barışmak istediğini dile getiren Orkun Işıtmak, herkesi şaşırtırken olayın iç yüzünü ilk kez anlattı. Işıtmak, konuyla ilgili 'Biz Enes'le barışalım artık bence. Benim yalan dedektörcümü çaldı diye çok sinirlendim. Niye yalan dedektörcümü çaldın Enes? Ne güzel içerik yapıyordum. Bana sorsaydın öncesinde sorun yoktu ben ona kuruldum' dedi.

Bir dönem aralarından su sızmayan ünlü YouTuber Enes Batur ve Orkun Işıtmak'ın arası açıldı. İkilinin neden küs olduğu merak edilirken Orkun Işıtmak konuya ilişkin ilk kez konuştu.

Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak, yeni formatı olan 'Göm Bakalım'la ilgili bir video yayınlarken Cantuğ'u konuk etti. Oyunda eğlenceli anlar yaşanırken 'Enes Batur'un adının çıkması üzerine Orkun Işıtmak, 'Biz Enes'le barışalım artık bence.' dedi.

Küsme nedenleri sorulan Işıtmak şunları söyledi: 'Bizim küsme sebebimiz benim yalan dedektörcümü çaldı diye çok sinirlendim. Yalan dedektörcü bize ulaşmıştı elimde yalan dedektörü var ne yapabiliriz diye. Biz de yurt dışında yapılan bir format bulduk 'Yalan dedektörü' diye. Biz adamla sözleşme imzaladık, adam her bölüme geldi, geldiği her bölümden para aldı. 'Ben sadece yol paramı alıyorum' demiş. Enes'e gitmiş sonra Enes'le video koymaya başladılar. Ondan beri aramız kötü.

Niye yalan dedektörcümü çaldın Enes? Ne güzel içerik yapıyordum. Bana sorsaydın öncesinde sorun yoktu ben ona kuruldum. Tweet atıp 'Yalan dedektörünü konuk alacağız sorularınızı bekliyoruz'u görünce ben çıldırdım. Bizim aramız iyidir o zaman. Sen bana söyleseydin sıkıntı yoktu.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın