Önce korona testi sonra parti! Belçim Bilgin yeni yaşını kutladı... Beren Saat'ten duygulandıran paylaşım

Yılmaz Erdoğan'ın eski eş Belçim Bilgin, 38'inci yaşını kutladı. Yakın arkadaşı Beren Saat'in olduğu bir grup ile kutlama yapan Belçim Bilgin sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekti. Partiye katılan isimler önce koronavirüs testi yaptırdı. Beren Saat, arkadaşının doğum günün duygusal bir paylaşımla kutladı.

Önce korona testi sonra parti! Belçim Bilgin yeni yaşını kutladı... Beren Saat'ten duygulandıran paylaşım

38'inci yaşını Beren Saat'in de olduğu arkadaş grubu ile kutlayan Belçim Bilgin, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. 

Belçim Bilgin, önce koronavirüs testi olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: 'Yeni yaşın ilk gününden, tüm varlığı ile hayatı hissetmenin hafifliğinden selamlar! Büyüdükçe uçuculuğu gidiyor hislerin, anlamı derinleşiyor. Henüz başlangıç noktasında hisseden, içimdeki pek heyecanlı küçük çocuğumla öpüyorum hepinizi. Şahane mesajlarınız, sevginiz için çok teşekkürler, çok şanslı hissettirdiniz.'

Beren Saat sosyal medyadan yakın dostu Belçim Blgin'in doğum günün kutladı. Uzun bir mesaj yayınlayan Saat, 'Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için. Yıllar önce bu gece; Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez gelip beni alıp Kenan'la ilk kez sohbet edeceğimiz ve birbirimizin numaralarını alacağımız partiye gitmeye 'Aykut'un doğum gününü kutlayacağız' diye ikna etmişti. Sonrası aşk, sonrası dostlardan kurulu aile...

Hayat hiç de kolay olmayan bir sınava aldı hepimizi ama kutlanması gerekenleri de unutmamalı. Magnetik organizasyonunuza nasıl teşekkür etsek az İrem Sent ve Selim Cançelik... Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim, her şey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdiğin şarkıları söyleyerek varlığını kutluyoruz Aykut Cömert, hisset titreşimlerimizi; eskitemediğimiz esprilerine attığımız kahkahalarımızı... 9. yılımız kutlu olsun oyun arkadaşım, hayat arkadaşım, stüdyo arkadaşım Kuincy!' notunu düştü.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın