Oktay Kaynarca, Sabina Toziya paylaşımıyla duygulandırdı

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol aldığı Sabina Toziya'nın vefat haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Geçtiğimiz günlerde amcasını kaybeden Kaynarca, Toziya ile çekildiği kareyi 'Sınanıyor muyum bilmiyorum. Uğurlar olsun canımın içi' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Oktay Kaynarca, Sabina Toziya paylaşımıyla duygulandırdı

ATV'nin sevilen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hayriye Çakırbeyli karakteri ile izleyici karşısına çıkan 75 yaşındaki Sabina Toziya, beyninde tümör tespit edilmesinin ardından kadroya veda etmiş ve ameliyata alınmıştı. Tedavi gören Sabina Toziya, hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz günlerde amcasını son yolculuğuna uğurlayan Oktay Kaynarca, aldığı ikinci ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşarken Sabina Toziya ile çekildiği kareyi paylaşarak şu notu düştü:

"Sınanıyor muyum bilmiyorum ama bir bildiği var sanırım Yaradanın. Tarif etmem imkansız, sadece kocaman bir boşluk kocaman bir hiçlik. Uğurlar olsun canımın içi, nurlar içinde uyu"

AMCASINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz günlerde amcasını kaybeden Kaynarca, "Uğurlar olsun amcam, ağabeyim, beraber büyüdüğüm, çocukluğumuzu saklayan koruyan gözeten, yolculuğumun omuzdaşı, son büyüğüm Allah mekanını cennet etsin" demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın