Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı mı?

Sihirli Annem dizisi ile yıldızı parlayan Damla Ersubaşı, geçtiğimiz eylül ayında boşandığı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştığı iddiaları ile gündeme geldi. Konuya ilişkin sessizliğini koruyan Ersubaşı, ilk kez konuştu. Ersubaşı, 'Biz boşandıktan sonra görüşmeye devam ettik zaten. Sonuçta her şeyden önce anne ve babayız. Çocuklarımız var. Görüşeceğiz ve görüşmeye devam edeceğiz' dedi.

Damla Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı mı"

Bir süredir ekranlardan uzak olan Damla Ersubaşı, Zehra ve Zeynep Nisa adlı kızlarının babası Mustafa Can Keser ile geçtiğimiz eylül ayında tek celsede boşandı.

Kızları ile Bodrum'a giden Mustafa Can Keser ile Ersubaşı, barıştıkları yönünde haberler çıktı. Ersubaşı, çıkan haberlerin ardından "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik" demişti.

Yaşananların ardından Mustafa Can Keser, eski eşi Damla Ersubaşı ile çekildiği samimi kareyi kalp emojisi ile paylaşarak gündem olmuştu.

Hürriyet'in haberine göre; önceki akşam Bebek'te bir mekanda sosyal medya fenomeni Beyza Doruk'la yemek yiyen Damla Ersubaşı, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ersubaşı, "Eski eşi Mustafa Can Keser'le barıştı" haberlerine açıklık getirdi.

Ersubaşı, barıştıkları yönünde çıkan iddiaların ardından "Biz boşandıktan sonra görüşmeye devam ettik zaten. Sonuçta her şeyden önce anne ve babayız. Çocuklarımız var. Görüşeceğiz ve görüşmeye devam edeceğiz" dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın