Oktay Kaynarca'nın sevgilisi Gizem Acar kimdir? Aralarındaki yaş farkı kaçtır?

Oyuncu Oktay Kaynarca, Türkbükü'nde sevgilisi Gizem Acar ile görüntülendi. Model ve oyunculuk yapan Gizem Acar, dizi ve reklam filmlerinde yer almıştır. Yaklaşık 6 aydır Gizem Acar ile sevgili oldukları iddia edilen Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alıyor.

Oktay Kaynarca'nın sevgilisi Gizem Acar kimdir" Aralarındaki yaş farkı kaçtır"

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunu olan Oktay Kaynarca Bodrum Türkbükü'nde sevgilisi Gizem Acar ile görüntülendi. Oktay Kaynarca ve sevgilisi Gizem Acar'ın 6 aydır birlikte oldukları öne sürüldü. Gizem Acar, modellik ve oyunculuk yapmaktadır.

GİZEM ACAR KİMDİR?

Oktay Kaynarca’nın sevgilisi olan Gizem Acar, 25 yaşında model ve oyuncudur. Bazı reklam filmleri ve dizilerde yer almıştır.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan'da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır.

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Malatya doğumludur. Çocukluğunun bir dönemi Berlin'de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi"nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı.

Konservatuvar zamanında TRT için "Gençler Dizisi"nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yaptı ve ilk parasını kazandı. İlk oyunu bir müzikal idi. Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı.

Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda "Derin Bir Soluk Al" oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı. Bu oyunla Avni Dilligil "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ünlendi. 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisinde "Adanalı Yavuz" rolünü, 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır. 2015 yılından beri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat vermektedir.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın