Oktay Kaynarca da Süleyman Çakır'ı ölüm yıldönümünde andı

Başrollerinde Necati Şaşmaz ve Gürkan Uygun gibi isimlerin rol aldığı Kurtlar Vadisi Türk dizi tarihinin en çok ilgiyle izlenen yapımlarındandı. Süleyman Çakır, Kurtlar Vadisi hayranları tarafından çok benimsendi ve senaryo gereği diziden öldüğünde gıyabında cenaze namazı kılındı. Süleyman Çakır'ın ölüm yıldönümü sosyal medyada gündem olurken Oktay Kaynarca da paylaşım yaptı. Kaynarca, paylaşımında 'Güzel adamdı güzel adamların sayesinde güzel kaldı... Teşekkür ederim...' ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca da Süleyman Çakır'ı ölüm yıldönümünde andı

Birçok başarılı projede yer almış olan Oktay Kaynarca'nın unutulmaz yapımlarından olan Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri izleyici tarafından çok sevildi.

Süleyman Çakır, Kurtlar Vadisi'nde 43. bölümde vuruldu ve 45. bölümde diziden ayrıldı. Kurtlar Vadisi'nin en sevilen karakterlerinden olan Süleyman Çakır'ın ölümünün ardından hayranları gıyabında cenaze namazı kılmış, gazetelere vefat ilanı vermiş ve de mevlit okutmuştur.

Bugün Süleyman Çakır'ın ölüm yıldönümü olması nedeniyle Twitter kullanıcıları binlerce paylaşımda bulundu. Oktay Kaynarca'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Güzel adamdı güzel adamların sayesinde güzel kaldı... Teşekkür ederim... '

Tüm Magazin haberleri için tıklayın