Oğuzhan Uğur'un acı günü! Köpeği hayatını kaybetti

YouTube'da çektiği videolar ile bir anda yıldızı parlayan Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla köpeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Oğuzhan Uğur, paylaşımında 'Hoşça kal Suşi' ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Uğur'un acı günü! Köpeği hayatını kaybetti

Şarkıcı kimliği ile ön plana çıkan daha sonra YouTube kanalı açarak farklı içeriklerle izleyici karşısına çıkan Oğuzhan Uğur, acı kaybının sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Hem Instagram ve hem de Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Oğuzhan Uğur 2013'ten beri yanında olan köpeği Suşi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu. Uğur, şu ifadelere yer verdi:

"Güzel kızım benim. Suşi 9 yaşındaydı. Salı akşamı annemin kucağına yattı, bir süre öylece annemin gözlerine baktı. Sonra yavaşça kafasını patilerinin arasına koydu ve gözlerini kapattı. Bir daha hiç açmayacak. Yazacak çok şey var ama uzatmayacağım... Hani insan, hayvan, bitki arasında bir sevgi hiyerarşisi vardır ya... En değerlisi insandır derler. Ben onu tanıdığım birçok insandan fazla sevdim. O da beni. Hoşça kal Suşi. (2013-2022)"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın