Oğuzhan Koç'tan Eser Yenenler itirafı: '30 senedir ülkeyi kandırıyor'

Oğuzhan Koç en yakın arkadaşı Eser Yenenler hakkında konuştu. Marka yüzü olduğu Getir Yemek'in lansmanında konuşan Oğüzhan Koç, Eser Yenenler'in 30 yıldır ülkeyi kandırdığını söyleyerek yakın dostunu takıldı.

Oğuzhan Koç'tan Eser Yenenler itirafı: '30 senedir ülkeyi kandırıyor'

Oğuzhan Koç, Getir Yemek'in marka yüzü oldu. Lansman gününde magazinciler ile bir araya gelen ünlü oyuncu ve şarkıcı, en yakın arkadaşı Eser Yenenler hakkında konuştu. Eser Yenenler kiloları hakkında daha önce şöyle konuşmuştu:

"Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var, onu kesin vereceğim dedim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım, vücudum alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Şimdi ben o açlığı yönetmeye çalışacağım. Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul yıllarında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27'nci yılım diyette. Bana 'Şu kadar yiyeceksin' dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum, iyi gidiyor."

Oğuzhan Koç, "Eser Yenenler'e de yemek gönderiyor musunuz? O diyetteydi en son" sorusu için gülerek, "Eser 'Diyet yapıyorum' diyerek, 30 senedir ülkeyi kandırıyor." karşılığını verdi.

  • oğuzhan koç
  • eser yenenler
  • eser yenenler kilo
  • magazin
  • getir yemek
Tüm Magazin haberleri için tıklayın