Oğuzhan Koç ilk kez anlattı... Yılın aşkı nasıl başladı?

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir aşka yelken açan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, hayranlarının dilinden düşmüyor. Özdemir, ''Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık.' sözleriyle ilişkisini itiraf etmişti. Oğuzhan Koç ise yeni ilişkisine dair ilk kez samimi itiraflarda bulundu.

Oğuzhan Koç ilk kez anlattı... Yılın aşkı nasıl başladı"

Bu yıla damgasını vuran Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ilişkisinde ilk kez samimi itiraflar geldi. Koç, merak edilen soruları yanıtladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Oğuzhan Koç, "Bir süredir oyuncu Demet Özdemir'le birliktesiniz. İlişki nasıl gidiyor?" sorusuna, "Her şey yolunda. Keyifli gidiyor." dedi.

"ARAMIZDA BİR ŞEY YOKTU"

Koç, "Aylar önce bir mekan çıkışında fotoğraflarınız çekildi. İlişkiniz olmadığını söylediniz. Neden sakladınız?" sorusuna da, "İnan saklamadık. Ortak arkadaşlarımız var, sık sık görüşüyorduk. Ama o sırada aramızda bir şey yoktu. Hala da çok yeni, bir iki ay oldu. İnsanların buna çok şaşırmalarını anlamıyorum. Biriyle bir şeyler yaşamak için önce vakit geçirmen gerekmiyor mu? Biz de bu süreci yaşadık. Bir ilişkiye dönüşmeye başladığında da saklanmadık." ifadelerini kullandı.

"DEMET'E HENÜZ ŞARKI YAZMADIM"

"İkiniz de bekarsınız. Neden bu kadar büyük olay oldu sence?" sorusuna ise, "Evet. Biz kimseden kaçmıyoruz ama mümkünse ilişkimizi de kameraların gözüne sokmamaya çalışıyoruz." diyen Oğuzhan Koç, Demet'e henüz şarkı yazmadığını da belirtti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın