Oğulcan Engin'in motosikletinin çalındığı anlara kameralara böyle yansıdı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in motosikleti Cihangirde'deki mekanının önünden çalındı. Engin, hırsızlardan şikayetçi oldu. Ezgi Eyüboğlu ile biten ilişkisi ile gündemde olan Engin'in motosikletinin çalınma anı kameralara yansıdı.

DHA

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in anahtarını üstünde bıraktığı motosikletinin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Aslışah Alkoçlar'dan eşi ile karnı burnunda poz

Mehmet Ali Erbil'in uykusu geldi, Sibel Can konserini bıraktı

Cihangir'de geçtiğimiz hafta salı günü öğle saatlerinde Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, motosikletiyle sahibi olduğu restorana geldi. Engin motosikletinin üstünde anahtarını bırakarak içeriye girdi.

Anahtarı farkeden bir kişi motosikletin yanına geldi. Şüpheli önce motosikletin sepetini açarak içerisine baktı, ardından da kız arkadaşıyla birlikte motosiklete binerek uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Motosikletinin çalındığını fark ederek polislere haber veren Engin'in şikâyeti üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Olayın gerçekleştiği sokaktaki güvenlik kameralarını inceleyen polisler, şüphelinin kimliğini tespit etti. Polis ekiplerinin şüpheliyi arama çalışmaları devam ederken, olaydan bir gün sonra çalınan motosiklet kaza yapılmış halde Kasımpaşa'da bulundu. Şüpheli de aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan kişi tutuklanırken motosiklet ise Oğulcan Engin'e teslim edildi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın