Oğlu Kuzey'in velayeti için dava açan Özcan Deniz'in 2,5 saatlik pedagog mesaisi

2018 yılında Feyza Aktan ile nikah masasına oturan ve 2019 yılında evliliğini noktalama kararı alıp çekişmeli dava açan Özcan Deniz, velayet davası açmıştı. Feyza Aktan'ın Kuzey'e gereken ilgiyi göstermediğini iddia ederken velayet davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Özcan Deniz, geçtiğimiz gün İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek oğlu Kuzey için Pedagog ile 2,5 saat görüşme gerçekleştirdi.

Oğlu Kuzey'in velayeti için dava açan Özcan Deniz'in 2,5 saatlik pedagog mesaisi

Kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile 2018 yılında hamileyken nikah masasına oturan ve oğlu Kuzey dünyaya geldikten sonra 2019'da boşanma kararı alan Özcan Deniz, 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' nedeniyle çekişmeli boşanma davası açtı. Feyza Aktan'ın Kuzey ile gerekli şekilde ilgilenmediği iddiasında da bulunarak velayet davası açtı.

Günaydın'ın haberine göre; Oğlu Kuzey'in velayetini almak için dava açan Özcan Deniz, geçtiğimiz aylarda görünen duruşmanın ardından dün öğle saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Pedagog ile 2,5 saat görüştü.

ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Feyza Aktan, geçtiğimiz aylarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek 2 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz hakkında, "zincirleme şekilde kasten yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "hakaret" ve "tehdit" suçlarından, ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, "konut dokunulmazlığının ihlali", "zincirleme şekilde yaralama", "tehdit", "hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından şikayetçi olmuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın