Nurdan Büyükak, eşi İbrahim Büyükak ile oğlu Aslan Oktay'ı paylaştı

Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile yıldızı bir anda parlayan ve kariyerinde büyük yükselişe geçen İbrahim Büyükak ile eşi Nurdan Büyükak, geçtiğimiz ay oğulları Aslan Oktay'ı kucağına alarak ilk kez anne baba olmanın sevincini yaşadı. Nurdan Büyükak, oğlu Aslan Oktay ve eşinin videosunu paylaşarak 'Derin duygular besliyor ona karşı' notunu düştü. Büyükak'ın paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

2018 yılında Nurdan Büyükak ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, mutlu evliliği ile magazin basınında örnek çiftler arasında yerini alıyor.

Ünlü çift geçtiğimiz ay oğulları Aslan Oktay'ı kucağına alarak büyük mutluluk yaşadı. Çift oğulları ile çekildikleri video ve fotoğrafları sık sık sosyal medyadan paylaşmaya başladı.

Nurdan Büyükak, önceki gün Instagram hesabından eşi İbrahim Büyükak ile oğulları Aslan Oktay'ın videosunu paylaşarak 'Derin duygular besliyor ona karşı' notunu düştü.

Nurdan Büyükak'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları 'Yaaa çok tatlılar duygulanmamak elde değil. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmenizi nasip etsin güzel aile', 'Ne iyi babalar var keşke insan baba özlemi çekmese' ve 'Oyyyy kuzum benim nasıl sevilir o pamukcuk şimdi. Allahım sağlıkla huzurla büyümesini nasip etsin inşallah' gibi yorumlarda bulundu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın