Niyazi Gül Dörtnala konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Niyazi Gül Dörtnala 2015 yılından gösterime girmiştir. Komedi, dram türünde beyazperde de yayınlanan Niyazi Gül Dörtnala filminin yönetmenliğini Hakan Algül yapmıştır. Uzun metrajlı film Niyazi Gül Dörtnala akşam saat 20:00'da izleyici karşısına çıkacak.

Niyazi Gül Dörtnala konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var"

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı film, Niyazi Gül Dörtnala akşam Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. 2015 yılından yayınlanan Niyazi Gül Dörtnala, komedi ve dram türlerinde yayınlanmıştır. İzmir’in Torbalı ilçesinde çekilen Niyazi Gül Dörtnala’da birçok tanınmış ünlü yer alıyor.

NİYAZİ GÜL DÖRTNALA KONUSU NEDİR?

Profesör Veteriner Niyazi Gül, çocukluğundan bu yana hayvanlarla arası hep iyi olan, büyük-küçük baş fark etmez tüm hayvanların dilinden anlayan biraz sıradışı bir bilimadamıdır. İnsanların zevki için hayvanlara eziyet edilmesine, avcılığa, gerçek kürk tüketimine sonuna kadar karşıdır. Üniversitede dersleri hep eğlenceli geçen Niyazi Gül'ün bir de Hediye adında bir çalışanı vardır.

Hediye hem Niyazi Gül'ün tüm işlerine koşturur hem de yıllarını verdiği gizli formülü bulması için deneylerine yardım eder. İzmir'de kendi halinde yaşayan Niyazi Gül'ün mütevazi hayatı Sultan Şahmerdan ve Rıza Kabakoz'un atlarını yarıştırma iddiası ile allak bullak olacaktır!

NİYAZİ GÜL DÖRTNALA KONUSU OYUNCULARI KİMLERDİR?

Filmin oyuncu kadarosunda ise;

Ata Demirer - Niyazi Gül

Demet Akbağ - Sultan

Şebnem Bozoklu - Hediye

Levent Ülgen - Rıza

Ayşenil Şamlıoğlu - Naciye

Tüm Magazin haberleri için tıklayın