Nilgün Belgün kaç yaşında, kaç kez evlendi? Nilgün Belgün kimdir, aslen nereli? İşte hayatı hakkında merak edilenler...

Nilgün Belgün, Şarkılar Bizi Söyler'e misafir oluyor. Perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'de ekran başındaki izleyenler, müziğe doyacak. Jet Sosyete, Akasya Durağı, Yabancı Damat gibi yapımlarda yer alan Nilgün Belgün kimdir, kaç yaşında? Nilgün Belgün nereli, kaç kez evlendi? İşte ünlü isim hakkında merak edilenler...

Nilgün Belgün kaç yaşında, kaç kez evlendi" Nilgün Belgün kimdir, aslen nereli" İşte hayatı hakkında merak edilenler...

Nilgün Belgün, bu akşam Kanal D'de ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu oluyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin müzik ziyafeti yaşattığı programda her hafta birçok ünlü isim misafir oluyor. Belgün'ün sanat hayatı dışında da yazdığı kitapları bulunmaktadır. Nilgün Belgün kimdir, kaç yaşında? Nilgün Belgün nereli, kaç kez evlendi?

NİLGÜN BELGÜN KİMDİR?

Nilgün Belgün, 18 Mart 1953 yılından İstanbul'da doğmuştur. Özel Şişli Lisesi ve İstanbul Belediye konservatuvarı Şan ve Tiyatro Bölümü mezunu olan Belgün, 1973'te sanat hayatına atıldı.

İlk olarak Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda deneyim edinen sanatçı, daha sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Levent Kırca Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.1990 yılında "Bir Başka Gece"de oynadığı Darbukatör Bayramdaki "GÜLPEMBE" rolüyle kısa sürede daha büyük bir kitle tarafından tanındı. "İŞTE MÜZİK İSTE EĞLENCE", "GECE SEFASI" gibi televizyondaki eğlence Showlarında çeşitli parodilerde çeşitli tiplemeler yaptı.

Sanat hayatının dışında, iki kitap yazan ve sosyal etkinliklerde de bulunan Belgün, Türkiye Menopoz ve Osteoporoz Derneği`nde Türkiye genelinde "Kadını Bilinçlendirme" kampanyasında çalışmalar yaptı, Parkinson hastalığıyla ilgili 2 yıl süren sağlık çalışmalarında yer aldı. Önce Star TV, sonra TV 8'de program yaptı.

NİLGÜN BELGÜN KAÇ KEZ EVLENDİ?

Nilgün Belgün İlk evliliğini 19 yaşındayken, tiyatrocu ve komedyen Abdullah Şahin ile yaptığı evlilikten Oylum Şahin adında kızı var. Nilgün Belgün'ün ikinci eşi İlhan Gencer'den Merve Gencer adında bir kızı var.Nilgün Belgün üçüncü evliliğini Atilla Demircioğlu ile yaptı. Esra Erol'un doğum yapması sebebiyle Esra Erol'da programının geçici sunuculuğunu yapmıştır.

Kibariye kimdir, gerçek ismi ne? Kibariye kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

  • Nilgün Belgün
  • Nilgün Belgün kimdir
  • Nilgün Belgün nereli
  • Nilgün Belgün kaç yaşında
  • Nilgün Belgün evlilikleri
  • Nilgün Belgün şarkılar bizi söyler
Tüm Magazin haberleri için tıklayın