Nikahına katılmayacağını açıklamıştı... Safiye Soyman'ın Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e aldığı nikah hediyesi ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, yakın arkadaşı Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in Prag'daki nikahına katılamayacağını açıkladı. Konuk olduğu programda konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Safiye Soyman, Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e aldığı nikah hediyesini de ilk kez canlı yayında paylaştı.

Nikahına katılmayacağını açıklamıştı... Safiye Soyman'ın Seda Sayan ve Çağlar Ökten'e aldığı nikah hediyesi ortaya çıktı

Seda Sayan kendisinden yaşça küçük Çağlar Ökten ile aldığı evlilik kararıyla konuşulmaya devam ediyor. 2. Sayfa programına konuk olan Seda Sayan'ın yakın arkadaşı Safiye Soyman, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Prag'daki nikâha katılamayacağını ifade eden Soyman, şunları söyledi: "Seda Sayan dopdolu bir insandır. Çok mutlu olsun. Damadı çok sevdim, çok efendi. Birbirlerine çok yakışıyorlar çok da aşıklar. Çağlar çok kültürlü bir çocuk. Seda Sayan, Çağlar'a çok aşık. Tabii bunun karşılığını aldığı için. Seda Sayan'ı her konuda uyardım ve haklı da çıktım. Kendisi çok akıllı bir insan ve düşünür, tartar. Çağlar'la ilgili araştırma yapmadım. Çünkü Enbe Orkestrası'nda solist gelen biri. Boş bir çocuk değil.

SAFİYE SOYMAN SEDA SAYAN'IN NİKAHINA KATILMAYACAK

Ben nikahta olmayacağım. Çünkü benim o tarihte programım var. Ben gidersem öbür arkadaşlarına da yanlış olur. Seda Sayan, ekibi ve Çağlar'la gidecek nikaha. Benim program daha önceden belli olan bir şeydi. Geldikten sonra güzel bir yemek verecekler. Şık bir beyaz elbise giyer. Programım iptal olursa giderim"

NİKAH HEDİYESİNİ AÇIKLADI

Açıklamalarına devam eden Soyman, Seda Sayan ve Çağlar Ökten için aldığı nikah hediyesini de canlı yayında paylaştı. Soyman, "Seda Sayan'ın hediyesini şimdiden verdim. Seda ve Çağlar yazılı bir saatli bir çakmak aldım. Biz Seda ile önceden telefonda saatlerce konuşurduk ama Çağlar'dan önce azaldı. Çok yan yana da gelemiyoruz. Benim bacım yeni gelin. O benim her şeyim. Seda Sayan benim 30 senelik arkadaşım. Kardeş gibi olduk." dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın