New York tatili burnundan geldi! Dev farelerle karşı karşıya kalan Cemal Can Canseven Türkiye'yi övdü

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'Kahraman' şarkısı ile YouTube'da 5 milyon izlenmeye ulaşan Survivor 2021 şampiyonu Cemal Can Canseven New York'ta tatil yaptı. Canseven, parkta gezdiği esnada ülkeyi saran dev fareleri görünce 'Benim canım temiz ülkem' ifadelerini kullandı.

New York tatili burnundan geldi! Dev farelerle karşı karşıya kalan Cemal Can Canseven Türkiye'yi övdü

Aleyan Tilki ile Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven, 'Kahraman' şarkısı ile müzik listelerini alt üst etti. YouTube'da 5 milyonun üzerinde izlenme alan Cemal Can Canseven, New York'a tatil için gitti.

Koronavirüsle birlikte yıllardır New York'ta görülen dev fareler büyük sorunlara neden oluyor. Restoranları dahi fareler basarken Cemal Can Canseven de nasibini aldı. Parkta gezmeye giden Canseven, gördüğü manzara karşısında ağzı açık kaldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cemal Can Canseven, şu ifadeleri kullandı: 'New York deyince zannedersin ya böyle havalı ve tertemiz... Bir fareler var. Dün gece parkta yürümeye korktum kolum kadar ve atlıyorlar. Gözünü seveyim canım memleketim tertemiz.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın