Ne Deli Yürek ne de Çocuklar Duymasın! Yeni projesini duyanlar inanamadı!

Ne Deli Yürek ne de Çocuklar Duymasın! Yeni projesini duyanlar inanamayacak. Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle ünlenen Zeynep Tokuş yıllar sonra yine dikkat çekecek bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Deli Yürek dizisinden sonra 2004 yılında Çocuklar Duymasın'da kısa bir süre rol alan ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu. 44 yaşındaki oyuncu uzun bir sürenin ardından Netflix platformunda yayınlanan Aşkın Kıyameti isimli filmde yoga hocası olan bir karaktere hayat verdi.

Ne Deli Yürek ne de Çocuklar Duymasın! Yeni projesini duyanlar inanamadı!

Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri olan Zeynep Tokuş 2009 yılında oynadığı Ayrılık dizisinde tam 13 yıl sonra ekranlara geri dönüyor. Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle hala hafızalarda yer alan Zeynep Tokuş uzun bir sürenin ardından kamera karşısına çıktı. Ünlü oyuncu Netlix platformunda yayınlanan Aşkın Kıyameti isimli filmde yoga hocası bir karakteri canlandırdı. Proje kısa sürede dikkat çekerken ünlü oyuncunun başka projelerde yer alıp almayacağı merak ediliyor.

SETLERE GERİ DÖNDÜ

Güzel oyuncu Zeynep Tokuş yıllar sonra yine dikkat çekecek bir projeyle ekranlara geri döndü.

ÇOCUKLAR DUYMASIN'DA DA OYNAMIŞTI

Deli Yürek dizisinden sonra 2004 yılında Çocuklar Duymasın'da kısa bir süre rol alan ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'dan olay poz! Teknede amuda kalkıp...

YOGA HOCASI...

44 yaşındaki ünlü oyuncu uzun bir sürenin ardından Netflix platformunda yayınlanacak olan Aşkın Kıyameti isimli filmde yoga hocası olan bir karaktere hayat verdi.

ZEYNEP TOKUŞ KİMDİR?

Zeynep Tokuş 1977 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1998 Star TV Güzellik Yarışması'nda birinci olmuştur. 1999 yılında Deli Yürek adlı dizide Zeynep rolünü canlandırarak oyunculuğa adım attı.

Yazgı (2001) filmindeki rolüyle 13. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı. Ünlü dizi Çocuklar Duymasın Meltem karakterini bir süre Pınar Altuğ yerine canlandırmıştır.

2007 yılında katıldığı Buzda Dans adlı yarışmada birincilik elde etti.

  • deli yürek
  • çocuklar duymasın
  • zeynep tokuş
Tüm Magazin haberleri için tıklayın