Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e dayanamadı, Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı! Murat Dalkılıç'tan kıskançlık krizi...

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yakınlığına dayanamadı! 31 Aralık Perşembe akşamı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin birlikte şarkı söyledi. Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'i takipten çıkaran Dalkılıç hızını alamadı ve Acun Ilıcalı'yı da takipten çıkardı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e dayanamadı, Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı! Murat Dalkılıç'tan kıskançlık krizi...

3 yıl sevgili olan ve evlenecekleri konuşulan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti 2020 yılının ortasında ilişkilerini sonlandırmıştı. Ayrılıklarının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen adlarından hala söz ettiren çift bu sefer de kıskançlık krizi ile gündeme geldi. Hande Erçel’in Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaştığı Kerem Bürsin ile olan yakınlığına dayanamayan Murat Dalkılıç ilk önce Erçel’i daha sonra da Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’yı takipten çıkardı.

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye’ye eski sevgilisi Hande Erçel ve rol arkadaşı Kerem Bursin’i davet etmesi Murat Dalkılıç’ı sinirlendirdi. Dalkılıç sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı’yı takipten çıktı. Dalkılıç hızını alamayıp Hande ve Kerem’in ortak arkadaşlarının bir çoğunu da sildi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın