Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna Elif Doğan ile aşk yaşıyor

Fox TV'de ekrana getirilen Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Onur Tuna'nın sevgilisi ortaya çıktı. Onur Tuna kendisi gibi oyuncu olan Elif Doğan ile yeni bir aşka yelken açtı. İkilinin aşk haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna Elif Doğan ile aşk yaşıyor

Taner Ölmek ve Serkan Keskin gibi isimlerle başrolde yer aldığı Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği Ferman karakteri ile gönüllere taht kuran Onur Tuna kalbinin kapılarını aşka açtı.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettirmeyi başaran Onur Tuna, kendisi gibi oyuncu olan Elif Doğan ile yeni bir aşka yelken açtı.

Onur Tuna, kendisine yöneltilen 'İlişkilerinde nasılsın?' sorusuna şu yanıtı vermişti: 'Delidolu ve kıskancım. Ama bu "Bunu giyemezsin" tarzında değil. Bunu daha tatlı yollarla yapan biriyim. Bir kadın da bence bunu ister. Sahiplenilmek, merak edilmek... Ben de öyleyim, merak edilmek isterim yoksa neden ilişki yaşayayım ki? Birinin beni sahiplendiğini bilmek güzel. Gerçek sahiplenme varsa biraz fedakar olman gerekiyor. Kolay değil ilişki yaşamak. O yüzden izole olman gerekiyor. İnsanlar birbirini yanlış algılıyor. Bunun ilişkiye zararı var.'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın