Mucize Doktor 41. son bölümde neler oldu? Mucize Doktor 42. bölüm fragmanı yayında!

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 41. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerinde Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı Mucize Doktor 2. sezonunda da ilgi ile takip ediliyor. Mucize Doktor 42. bölüm fragmanı da heyecanla bekleniyor..

Mucize Doktor 41. son bölümde neler oldu"  Mucize Doktor 42. bölüm fragmanı yayında!

Mucize Doktor 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 41. son bölümü ile ekrana geldi. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor'da yine heyecanlı dakikalar yaşattı. Peki, Mucize Doktor 42. bölüm fragmanı ve dün akşam yaşananlar...

MUCİZE DOKTOR 42. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Mucize Doktor 42. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümde yaşanacaklar...


MUCİZE DOKTOR 41. BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor'un Tanju'su Murat Aygen, koronavirüse yakalandı! Murat Aygen kimdir, kaç yaşında?

MUCİZE DOKTOR 41. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sevilay olayı sosyal medyada bomba gibi patlar ve hem Tanju hem de hastane köşeye sıkışır. Durumu kurtarmak isteyen Tanju, Ferman’a zorlu bir vakayı alması için baskı yapar. Ama Ferman’ın başka planları vardır. Diğer tarafta Nazlı’yla ayrılığın boyutlarını yeni kavrayan Ali depresyondadır. Ama o da kendini Ferman’la tutuştukları garip bir cerrahi düellonun ortasında bulur.

MUCİZE DOKTOR KONUSU NE?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER?

ANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)

Tüm Magazin haberleri için tıklayın