Mucize Doktor 34. yeni bölüm fragmanı yayında: Mucize Doktor 33. bölümde neler oldu?

Fox Tv ekranlarının hem eğlendiren hem de duygusal dakikalar yaşatan dizisi Mucize Doktor 33. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor'un 33. bölümünde Başhekimliğini ilan eden Tanju hastanede sert bir değişim süreci başlatır; yeni düzene adapte olabilenler kalacak, olamayanlar yeni maceralara yelken açacaktır. Mucize Doktor 33. bölüm özeti ve 34. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde...

Mucize Doktor 34. yeni bölüm fragmanı yayında: Mucize Doktor 33. bölümde neler oldu"

Mucize Doktor 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 33. bölümüyle izleyenleri ekran başında kilitledi. Otizm ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesini anlatan dizi perşembe akşamları Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. 

MUCİZE DOKTOR 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR 33. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR 33. BÖLÜM ÖZETİ

Başhekimliğini ilan eden Tanju hastanede sert bir değişim süreci başlatır; yeni düzene adapte olabilenler kalacak, olamayanlar yeni maceralara yelken açacaktır. İlk iş cerrahide kimin en iyi olduğunu bulmaktır ve Tanju’nun bastırışıyla Ferda’yla Ferman bir iddiaya tutuşurlar. Hocalar asistanlarını seçerler ve yarış başlar. Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları eser ve ekipler vakalarını tamamlayabilmek için kıyasıya yarışırken Nazlı’nın rakip takımında olmak Ali’nin adaptasyon yeteneklerini sonuna kadar sınayacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)

Tüm Magazin haberleri için tıklayın