Muazzez Ersoy kaç kez evlendi, aslen nereli? Muazzez Ersoy gerçek ismi nedir, kimdir?

İbo Show bu hafta yine eğlenceli bir bölümü ile ekrana gelecek. Her hafta cumartesi akşamları yayınlanan program bu hafta da yeni bölümü ile saat 20:00'de izleyici karşısına çıkacak. Bu hafta programa konuk olan isimlerden biri de Muazzez Ersoy oldu. Muazzez Ersoy gerçek ismi nedir, kimdir, kaç yaşındadır? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Muazzez Ersoy kaç kez evlendi, aslen nereli" Muazzez Ersoy gerçek ismi nedir, kimdir"

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği; her hafta birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı İbo Show'da bu akşam yine unutulmaz bir gece yaşanacak. Bu haftaki konuklar arasında yer alan isimlerden biri de Muazzez Ersoy oldu. Muazzez Ersoy kaç kez evlendi, aslen nerelidir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

MUAZZEZ ERSOY KİMDİR, GERÇEK İSMİ NEDİR?

Klasik Türk müziği sanatçısı Hatice Yıldız Levent, ya da sahne adıyla Muazzez Ersoy, 9 Ağustos 1958 tarihinde Edirne’de dünyaya geldi. 33. Türkiye Hükûmeti'nde Kültür Bakanlığı'nın tavsiyesiyle verilmeye başlanan Devlet Sanatçısı unvanına 1998'de layık görülen sanatçı seslendirdiği nostaljik şarkılardaki başarısından dolayı "Nostalji Kraliçesi" olarak da bilinir. Sanatçı 2006 yılında Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü'nün "iyi niyet elçisi" seçilmiştir.

Kariyerinde ilk olarak 1982 yılında İstanbul Pembe Köşk Gazinosu'nda assolist olarak sahneye çıktı. Bu arada 1985 yılında TRT Ankara Radyosu'nun açmış olduğu sınava katıldı ancak kazanamadı. 1989 yılında TRT Ankara Radyosu şeflerinden Cahit Ünyaylar'la çalışmaya başladı. Ersoy, 1990 yılında TRT'ye gönderdiği, yorumu kendine ait olan altı eserle denetimden geçti ve ekranlardan da dinleyicilerine seslenmeye başladı.

Muazzez Ersoy, ilk olarak Seven Olmaz ki adlı albümüyle dinleyicileriyle buluştu. Ardından ikinci albümü Herşeyim Sensin yayınlandı. Daha sonra Raks Müzik ile anlaşarak Sizi Seviyorum adlı çalışmasıyla büyük başarı kazandı. Bu albümde Selçuk Tekay ve Ali İhsan Kısaç gibi sanatçılarla çalıştı.

MUAZZEZ ERSOY KAÇ KEZ EVLENDİ?

Özel hayatını gözlerden ve kameralardan uzak yaşayan Muazzez Ersoy, iki kez evlilik yaptı. İlk evliliğini 1974 yılında daha 16 yaşında yaptı ve 2 yıl sürdü. Bu evlilikten Ender adında bir oğlu oldu. İkinci evliliği ise İsmet Özhan yaptı çiftin beraberliği sadece 4 ay sürdü.

Doğa Rutkay kimdir, kaç yaşında? Doğa Rutkay kimin kızı, aslen nereli?

Ali Sunal kimdir, kaç yaşındadır? Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal aslen nerelidir?

Bülent Serttaş kimdir, kaç yaşındadır? Bülent Serttaş aslen nerelidir?

Oryantal Didem kimdir, kaç yaşındadır? Didem Kınalı aslen nerelidir, evli mi?

Tüm Magazin haberleri için tıklayın