Muazzez Abacı'yı sağlıklı gösteren o video eski çıktı! Onur Akay'dan zehir zemberek sözler geldi

Muazzez Abacı'nın Alzheimer hastalığına yakalandığı iddiası magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve Muazzez Abacı'nın sağlıklı olduğunu gösteren videonun eski olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine Alzheimer iddiasını ortaya atan Onur Akay'dan zehir zemberek bir açıklama geldi.

Muazzez Abacı'yı sağlıklı gösteren o video eski çıktı! Onur Akay'dan zehir zemberek sözler geldi

Türk Sanat Müziği'nin usta sanatçılarından Muazzez Abacı için hafıza kaybı hastalığı olan Alzheimer'e yakalandığı iddiaları gündeme gelmişti. Muazzez Abacı tarafından ise iddiaları yalanlamak amaçlı bir video paylaşılmıştı. Posta'da yer alan habere göre; Türk Sanat Müziği'nin önemli bestekârlarından Talat Er'in paylaştığı bu videoda Muazzez Abacı Talat Er'e, "Türkiye radyolarının değerli keman üstadı Talat Er, sana hayırlı doğum günleri, çok iyi yıllar, çok mutlu, çok sağlıklı yıllar diliyorum. Canım arkadaşım, benim değerli keman üstadım, Allah feyzini arttırsın, seni çok seviyorum güzel kardeşim" ifadelerini kullanıyordu.

MUAZZEZ ABACI'NIN VİDEOSU ESKİ ÇIKTI

Videoda gayet sağlıklı ve iyi görünen Muazzez Abacı'nın Talat Er'e göndermiş olduğu bu videonun eski olduğu, Er'in bu paylaşımı tbt etiketi ile yaptığı ortaya çıktı.

Muazzez Abacı'nın söz konusu hastalığa yakalandığını öne süren ilk kişi olan Onur Akay'dan ise, bu konu hakkında şu açıklama geldi:

"Usta gazeteciyim diye geçinen kişi videonun sahibini arayıp videosunun ne zaman geldiğini sormuyor. Muhtemelen #tbt'nin ne olduğunu da bilmiyor. Muazzez Abacı, o videoyu Talat Er'e 3 yıl önce gönderdi. Sözde magazinciyim, usta gazeteciyim diyenler Talat Er'i arayabilirlerdi. Hatta sosyal medyaya bakan videonun 3 yıl önce olduğunu anlayabilirdi."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın