Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen Medcezir itirafı

Oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabında gelen soruları yanıtladı. Bir takipçisinin Medcezir ile ilgili sorduğu soruya verdiği yanıt ise gündeme oturdu. Tugay, dizinin final sahnesinde kendi isteğinin dışında yer almadığını belirtti.

Mine Tugay'dan yıllar sonra gelen Medcezir itirafı

Star TV'de 2013-2015 yılları arasında yayınlanan ve başroller Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'ya bugünkü şöhretlerini kazandıran Medcezir dizisinde, ana karakterlerden biri olan Ender'i canlandıran Mine Tugay, 2 sezon süren dizinin 1. sezonunun sonunda projeden ayrılmıştı.

O dönem bu ayrılığa sebep olarak; Tugay ile dizinin yönetmeni Ali Bilgin'in, dizide Tugay'ın kız kardeşi aynı zamanda o dönemde Bilgin'in nişanlısı olan Defne Kayalar'a ekranda daha fazla yer verildiği iddiası ile tartışmaları gösterilmişti.

Diziye trafik kazasında ölerek veda eden oyuncu, bu projenin üzerine Paramparça ve Zalim İstanbul gibi iddialı projelerde yer almıştı. Tugay o iddialara açıklık getirmese de yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Bir kullanıcı Tugay'a, 'Medcezir finalinde yer alan dans sahnesinde siz de yer almalıydınız' yazdı. Tugay ise bu yoruma, 'Çağrılmadım, bir nevi aforoz' cevabını vererek Medcezir ekibi tarafından dışlandığını da iddia etmiş oldu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın