Reklam ücretini artıran Merve Boluğur'dan arka arkaya pozlar geldi

Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Boluğur, üst üste pozlar vererek dikkatleri üzerine çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalar ile adından söz ettiren Merve Boluğur, reklam ücretini artırdı. Boluğur, reklam içerikli paylaşımlardan 30 bin TL alıyordu. Boluğur, artık reklam içerikli paylaşımları için 50 bin TL istiyor.

Reklam ücretini artıran Merve Boluğur'dan arka arkaya pozlar geldi

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, sosyal medyaya ağırlık vererek YouTube kanalı açtı. Kanalında kadın-erkek ilişkileri hakkında tavsiyeler veren Boluğur, Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Paylaşımlarının ardından takipçi sayısını artıran Merve Boluğur, reklam içerikli paylaşımları için talep ettiği ücreti de arttırmayı ihmal etmedi.

3 milyon 600 bin takipçi sayısına ulaşan oyuncu, reklam içerikli paylaşımlardan 30 bin TL alıyordu. Boluğur, artık reklam içerikli paylaşımları için 50 bin TL istiyor.

Bodrum'da tatil yapan Boluğur, siyah elbisesi ile verdiği pozları arka arkaya paylaştı. Güzel oyuncunun takipçileri paylaşımların altına "dizi yap artık" yorumunu yazdı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın