Menajerimi Ara dizisinde ortaya çıkan rahatsız edici gerçek! Herkesin dikkatinden kaçtı ama…

Menajerimi Ara dizisi Türk televizyonlarına hızlı bir giriş yaparken konusu itibari ile ilgi odağı oldu. Ünlülerin ışıltılı hayatlarının nasıl olduğu, spot ışıklarının kapanmasından sonra sahne arkasında yaşanan ego savaşları ekrana yansıtılıyor. Menajerimi Ara'nın bir bölümünde hem dizilere yöneltilen bir eleştiri sektörle ilgili rahatsız edici bir gerçeği ortaya çıkardı.

Menajerimi Ara dizisinde ortaya çıkan rahatsız edici gerçek! Herkesin dikkatinden kaçtı ama…

Menajerimi Ara dizisinde geçtiğimiz haftalarda Melis Birkan'ın diziye konuk olduğu bölümde dizi sektörüne yönelik ağır bir eleştiri yöneltildi. Dizide senaryo gereği, Melis Birkan’ın cast görüşmesine takipçi sayısını artırarak gitmesi sektörle ilgili büyük bir eleştiri olarak yorumlandı. Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi sahnesinde atılan taş birçok ünlü isme de gitti.

Ancak bu eleştiri bazı rutin dizi haberleri dışında büyük bir gündem olmadı. Birkan'ın 'Artık oyunculuktan ziyade takipçi sayılarına bakıyorlar' sözü nedense manşetlere taşınmadı.

Oyunculuktan ve senaryodan çok takipçi sayısının önemli olması eleştirisi yeterince rağbet görmese de dizi sektörüyle ilgili rahatsız edici bir gerçeği ortaya koyuyor. Herkesin gözünden kaçan bu gerçek sosyal medyanın gözünden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından, dizide yer verilen bu sahnenin çok doğru bir tespit olduğu ve milyon takipçisi olan birçok kişinin de oyunculuğunun yerlerde olduğu yorumları yapıldı.

Her ne kadar sosyal medya bu eleştiriyi sahiplense de bu sorunu da sosyal medya ortaya çıkardı. Reytinglerde zirve yarışına bile giremeyen diziler sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giriyor. Elbette başrollerindeki takipçi sayısı yüksek oyuncular sayesinde…

Peki en çok takipçisi olan oyuncular kimler mi?

Instagram'da en çok takipçisi olan ilk beş oyuncunun zirvesi Hande Erçel'e ait. Rakiplerini sollayan Erçel, şimdilerde "Sen Çal Kapımı" dizisinde başrol oynuyor.

Hande Erçel'i takip eden isimler ise sırasıyla; Burak Özçivit, Demet Özdemir, Fahriye Evcen ve Neslihan Atagül.

Neyse ki oyunculuğu ile adından söz ettiren Binnur Kaya, Melisa Sözen, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Melis Sezen, Cansu Dere, Aslıhan Gürbüz isimler de var.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın