Fox TV'nin Maske Kimsin Sen yarışmasında pagan satanist figürler sosyal medyada tepki topladı

Fox TV'de yayın hayatına başlayan Melis Sezen, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Eda Ece'nin jüri koltuğunda oturduğu Maske Kimsin Sen programı büyük tepki topladı. Maske olarak pagan ve satanist figürlerin tercih edilmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları 'Bu ne saçmalık böyle? Sirke çevirdiniz ekranları' sözleri ile tepki gösterdi.

Fox TV'nin Maske Kimsin Sen yarışmasında pagan satanist figürler sosyal medyada tepki topladı

Tüm dünya tarafından popüler olan "The Masked Singer" Türkiye versiyonu ile Fox TV'de yayın hayatına başladı. "Maske Kimsin Sen" adı ile yolculuğuna başlayan programda Melis Sezen, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Eda Ece jüri koltuğunda yeri alıyor. Masumlar Apartmanı'nın yıldızı Tansel Öngel de sunuculuğunu üstleniyor.

İlginç kostümler giyerek ünlü isimlerin sahneye çıktığı Maske Kimsin Sen yarışmasının ekrana getirilen ilk bölümünün ardından sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Twitter'da "Maskekimsensen" ve "Foxtvhaddinibil" etiketlerini açarak tepkilerini dile getirdi.

Sosyal medya kullanıcıları "Bu ne saçmalık böyle? Sirke çevirdiniz ekranları" sözleri ile tepki gösterdi. İşte o yorumlar...c

Tüm Magazin haberleri için tıklayın