Masumlar Apartmanı'nın İnci'si hastalığıyla ilgili konuştu! Diziden ayrılacak mı?

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah, MS (Multipl Skleroz) hastalığı şüphesiyle test yaptırdı. Geçtiğimiz günlerde parkta köpeğini gezdirirken görüntülenen Abdullah'a hastalığı ile ilgili sorular soruldu. Güzel oyuncu diziden ayrılacağı ile ilgili iddiaları da yalanladı.

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si hastalığıyla ilgili konuştu! Diziden ayrılacak mı"

Farah Zeynep Abdullah geçtiğimiz günlerde Clubhouse'taki bir sohbet odasında MS (Multipl Skleroz) hastalığı başlangıcı şüphesiyle tetkikler yaptırdığını söylemişti. Abdullah, "İlkinde lokal anestezi yapıldı. Bir hafta sonra tekrar genel anesteziyle işlem yapılırken rol aldığım 'Şampiyon' filmi aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. 'Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım' dedim" ifadelerini kullandı. Dizide İnci karakterini canlandıran ünlü oyuncu hayranlarını bir hayli korkutmuştu.

Güzel oyuncunun hastalığı ile ilgili gelişmeler merak ediliyordu. Abdullah, geçtiğimiz Pazar günü Levent'te bir parkta köpeğini gezdirirken görüntülendi. Ünlü oyuncunun maskesiz olması dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu, "Ben sosyal medyayı kullanıyorum. Oradan konuşuyorum" dedi. Sorular tekrar sorulunca Abdullah, "Hastalık işte geliyor" şeklinde konuştu. 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ayrılacağı iddialarına ise oyuncu, "Yok" diyerek, yalanladı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın