Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar kaş yorumlarına sitem etti

Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile yıldızı parlayan Merve Dizdar, YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada 'Dişlerini yaptırsana, o kaşlarını aldır be Gülben' gibi yorumlar aldığı söyleyen ünlü oyuncu, gelen eleştirilere bakın nasıl yanıt verdi.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar kaş yorumlarına sitem etti

TRT 1'in rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenleri açıkladı.

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleri kadar başrol oyuncularıyla da merak ediliyor. Onlardan biri de başarılı performansı, sempatik tavırları ve doğal güzelliği ile ilgi çeken yetenekli oyuncu Merve Dizdar.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak televizyona aktarılan Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar, oyunculuğa nasıl başladığı ve görüntüsüne yapılan eleştiriler hakkında yaptığı açıklamalarla çok konuşuldu.

İşte ünlü oyuncunun açıklamalarından öne çıkanlar:

'ROL YAPMAK HOŞUMA GİTTİ'

Babamlar beni hentbola gönderdiler. Hiç beğenmedim. Basketbola gönderdiler git gel git gel öleceğim sıkıntıdan o da olmuyor. Çocuk korusuna girdim, içim kıyıldı. Şarkı söylemekten hala hoşlanmıyorum. Şarkı söylerken yüzün bir tuhaf oluyor ya dışardan kendime baktığımda böyle olsun istemedim. Sonra tiyatroya gönderdiler. 'Tamam' dedim burası galiba. Rol yapmak hoşuma gitti.

GERÇEK HAYATTA DA TİTİZ

Benim annemde çok titizdir. Kendimi çok zor düzelttim. İzmir'e gidiyorum. Metroya bindim. Bavulumu trene yerleştirdim. Üstende de çocuk oturuyor. Ayaklarını sallıyor. Bavula değdi değecek. O salladıkça ben titremeye başladım. Bütün yol mahvoldum. Sonra kalktım o bavulu sildim.

'BUNU YAPMASINLAR'

Ekranların sevilen oyuncusunun "Sosyal medyadan hiç linçe uğradın mı?" sorusuna verdiği yanıt ise sitem doluydu.

"Dişlerini yaptırsana" diye yorumlar geliyor. Bunları ben yaptırmasını bilmiyor muyum? Bu dişlerimin farkındayım. Dişim çürük değil. Gayet memnunum. Ya da "Bravo estetik yaptırma, o kaşlarını aldır be Gülben" diyorlar. Sürekli bir müdahale var. Bunu linç olarak algılamıyorum. Görüyorum kaşlarımı, dişlerimi. Bunu yapmasınlar. Her rolü inci gibi dişle oynayamam.

'GÜRHAN İYİ Kİ OYUNCU DİYORUM'

Meslektaşı Gürhan Altundaşar ile evli güzel oyuncu eşi hakkında "Aynı meslekten olmak ilişkide sorun yaşatıyor mu?" sorusuna ise şu cevabı verdi:

Oyuncu olan biri ile de birlikte oldum oyuncu olmayanla da. Oyuncu olamayan ile anlaşamıyorum. Aynı dili konuşamıyoruz. Hatta Gürhan iyi ki oyuncu diyorum. Güvendiğim üç beş insan var, Gürhan da onlardan biri. Benim için durum böyle başkası için bir şey diyemem.

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder anne oldu! Müjdeli haberi böyle duyurdu

Tüm Magazin haberleri için tıklayın