Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar'ın çocuk programı sunduğu ortaya çıktı!

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan ve şimdilerde Erşan Kuneri projesinde boy gösteren Merve Dizdar ile ilgili gerçek sonra ortaya çıktı. Başarılı oyunculuk performansı ile sıkça adından söz ettiren Merve Dizdar'ın yıllar önce sunduğu çocuk programını görenler şaştı kaldı.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar'ın çocuk programı sunduğu ortaya çıktı!

Gupse Özay'la başrollerini paylaştığı Eltilerin Savaşı filmiyle adını duyuran ve popüler hale gelen Merve Dizdar, daha sonra Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Gülben karakteri ile kariyerinde zirveye ulaştı.

Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri kadrosunda yer alana ve başarılı oyunculuk performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Merve Dizdar, Çok Güzel Hareketle 2 programında yer alan Gürhan Altundaşar ile boşanmasıyla gündem olmuştu. Eski eşiyle sık sık yan yana görüntülenen Dizdar'ın ilişkilerine ikinci bir şans verdiği magazin kulislerinde konuşuluyor.

MERVE DİZDAR ÇOCUK PROGRAMI SUNMUŞ

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile son dönemin en gözde isimlerinden olan Dizdar'ın ilk ekran deneyimini bir program ile gerçekleştirdiği öğrenildi. TRT Çocuk'da 2011 yılından itibaren ekrana getirilen Arkadaşım Bıdı programını sunan Dizdar, renkli kişiliği ve eğlenceli anlatımıyla o dönem çocukların en sevdiği isim olmuş.

Şimdi ekranlarda fırtınalar estiren Merve Dizdar'ın çocuk programı sunduğunu öğrenen hayranları büyük şaşkınlık yaşadı.

  • merve dizdar
  • erşan kuneri
  • Masumlar Apartmanı
  • eltilerin savaşı
  • magazin
  • Arkadaşım Bıdı
Tüm Magazin haberleri için tıklayın