Masumlar Apartmanı Gülben Kırmızı Oda'ya mı geçti? Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı?

Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda'nın sezon finalinde TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın Merve Dizdar tarafından canlandırılan Gülben'i konuk olacak. Gülben, terapi görmek amacıyla Doktor Hanım'ın kapısını çalacak. Kırmızı Oda fragmanında Gülben'i görenler şoke oldu. Masumlar Apartmanı Gülben Kırmızı Oda'ya mı geçti? Gülben Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı? sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı...

Masumlar Apartmanı Gülben Kırmızı Oda'ya mı geçti" Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı"

Oyunculuk performansı ile son dönemde adından sıkça söz ettiren Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteriyle Kırmızı Oda'nın sezon finalinde yer alacak. Sezon finali bölümü tanıtımı yayınlandı ve Kırmızı Oda sürpriz konuğuyla herkesi şaşırttı. Masumlar Apartmanı Gülben Kırmızı Oda'ya mı geçti? Gülben Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı...

MASUMLAR APARTMANI GÜLBEN KIRMIZI ODA'YA MI GEÇTİ?

Masumlar Apartmanı'nın en sevilen karakterlerinden biri olan Gülben, Kırmızı Oda'nın sezon finali bölümüne konuk oluyor.


Kırmızı Oda dizisinde Gülben'in hikayesinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.

Ciddi psikolojik hastalıkları olduğu bilinen Gülben, Esat'ın annesinin istediklerini yapmak için tedavi olmaya karar veriyor. Bunun için harekete geçen Gülben, yardım almak için Doktor Hanım'ın kliniğine gidiyor.

MERVE DİZDAR KİMDİR?

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir ses böler geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite'de gibi başlıca dizilerin yanı sıra, son olarak Beş Kardeş dizisiyle seyircileriyle buluşmaktadır. Ayrıca TRT ÇOCUK kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan şenliğe doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

  • Masumlar Apartmanı Gülben
  • Merve Dizdar kimdir
  • Merve Dizdar ayrıldı mı
  • Merve Dizdar diziden ayrıldı mı
  • kırmızı oda gülben
  • gülben kırmızı odaya mı geçti
Tüm Magazin haberleri için tıklayın